About

Biografie

Joey Peters beter bekend als Joey Delvaro (19) ook wel ''the dutch cookie'' genoemd, is een DJ/Producer die je meeneemt in de wereld van passie en liefde voor muziek.
Joey Delvaro's carriere startte in 2010 als elf jarige DJ. twee jaar na zijn start als DJ ging hij zich naast draaien ook richten op het produceren van muziek. in 2014 maakte Joey zijn debuut als DJ in club Manhattan in Arnhem, kort na zijn debuut volgden ook clubs als Hedon in Zwolle, Tivoli in Utrecht en de westergasfabriek in Amsterdam. 2015 was het jaar dat Joey Delvaro zijn eerste platendeal tekende voor zijn eerste E.P. release bij de amerikaanse platenmaatschappij Sheeva Records.
In het jaar 2017 is Joey Delvaro aangenomen op de Nederlandse Pop Academie in Utrecht, vanaf dat moment heeft Joey Delvaro grote stappen gezet in richting van zijn doelen. Nu in 2018 draait Joey Delvaro wekelijks in clubs en op festivals door heel Nederland, heeft hij meerdere DJ contesten gewonnen en staat hij op dit moment getekend in 3 verschillende landen voor zijn producties. Joey Delvaro is klaar om de wereld te gaan veroveren met zijn passie en liefde voor muziek.
''Music makes life worth living''  - Joey Delvaro.